ALVARAK Forma na výrobu tabulky čokolády, silikon

ALVARAK Forma na výrobu tabulky čokolády, silikon
Vaše cena s DPH109 Kč
Vaše cena bez DPH90,1 Kč
KódSIL-16
MateriálSilikon
Záruka24 měsíců
Dostupnost:
Skladem více než 6 ks
Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Osobně v Praze 2:
pondělí 22.4
Přepravní společností:
středa 24.4

Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijete formu a nechte ztuhnout. Do čokolády můžete také přidat různé náplně, jako oříšky nebo sušené ovoce. Formu můžete použít také na marcipán nebo nebo nejedlé ozdoby. Formy na výrobu domácí tabulky čokolády, jsou vyrobeny ze speciálního silikonového materiálu, který oplývá celou řadou vynikajících vlastností.

Měkká, flexibilní a snadno použitelná – odolnost vůči teplotám –20°C do +230°C – vhodné do plynové, elektrické, horkovzdušné i mikrovlnné trouby – možnost uskladnění v mrazničce.
Údržba silikonové formy je velice snadná, i prostřednictvím myčky na nádobí. Jejich použití je snadné jelikož při pečení nepřipaluje ani nelepí, snadné vyklopení zaručí požadovaný vzhled a kvalitu.

Jednoznačná výhoda silikonových výrobků spočívá ve velké úspoře skladovacího místa.

Díky vysoké teplotní odolnosti můžete do formy nalít horkou čokoládu a poté ji nechat ztuhnout v mrazničce..

Také se hodí pro tvarování fondánu, který je velice oblíbeným cukrářským materiálem.

Rozměry: 21 x 10,5 cm