Vyrobena z ušlechtilé nerezavějící oceli 18/10, praktické plastové víčko proti znehodnocování obsahu, objem 300ml , výška 10 cm, průměr 7 cm, vhodná do myčky na nádobí.
Silikonový vál využijete pro vyvalování a tvarování těsta. Dokonale přilne ke stolu, těsto se na vál nelepí. Vál je skladný, lze i srolovat. Těsto nikdy nekrájejte kovovým nožem, pouze vykrajovacím radélkem nebo tvarovací formičkou s neostrými hranami.Odolný teplotám od -40°C do +230°C. Vhodný také jako pečící podložka. Rozměr: 50x40x0,1 cm.
Pracovní postup: Z tuby - zdobičky, sejměte uzavírací sponu (pastapres) a max. do 2/3 ji otevřeným koncem naplníte připravenou polevou. Tubu opět přihnete a uzavřete pastapresem. Zdobičkou pracujte jednou rukou jako tužkou. Jemným stlačováním tuby vytlačíte z trysky zdobící krém nebo polevu v tenkých linkách na upečené perníčky i jiné sladkosti. Dva hroty jsou již opatřeny otvorem o různém průměru, třetí hrot zvětšíte dle vlastní potřeby. V případě ucpání zdobící trysky pročistěte jehlou.Součástí balení je jedna tuba a 3 vyměnitelné zdobící hroty. Bílková poleva- 1 bílek, 140g moučkového cukru (2x prosátého), lžíce citronové štávy. Bílek dáme do misky, přidáme prosátý cukr, citronovou šťávu a třeme, až je poleva lesklá a houstne. Je-li stále řídká, přidáme trochu cukru v opačném případě citronovou šťávu. (Doporučujeme používat umělý citronek). VŽDY ! Hotovou polevu přeceďte ještě jednou přes jemné sítko,-,odstraníte tak vlákna z bílku,které ucpávají trysku zdobičky
Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli 18/10, velmi kvalitně zpracováno, vybaveno masivními nerezovými úchyty ( u pekáče možnost sklopení u poklice ne ), pevný materiál, povrchová úprava : pekáč matný jemně broušený : poklice vysoký lesk, vhodný do elek