Tradiční keramické hrnce určené na kvašení okurek, nakládání zelí a masa. Pro výrobu výrobce používá vlastní výrobní hmoty a glazury. Technologie výroby umožňuje vyrábět litím, zatáčením i lisováním. Kameninové výrobky jsou vypalovány na 1250° C, neglazovaná terakota na 1100° C. Používané glazury jsou zdravotně nezávadné.
Tradiční keramické hrnce určené na kvašení okurek, nakládání zelí a masa. Pro výrobu výrobce používá vlastní výrobní hmoty a glazury. Technologie výroby umožňuje vyrábět litím, zatáčením i lisováním. Kameninové výrobky jsou vypalovány na 1250° C, neglazovaná terakota na 1100° C. Používané glazury jsou zdravotně nezávadné.
Tradiční keramické hrnce určené na kvašení okurek, nakládání zelí a masa. Pro výrobu výrobce používá vlastní výrobní hmoty a glazury. Technologie výroby umožňuje vyrábět litím, zatáčením i lisováním. Kameninové výrobky jsou vypalovány na 1250° C, neglazovaná terakota na 1100° C. Používané glazury jsou zdravotně nezávadné.
Tradiční keramické hrnce určené na kvašení okurek, nakládání zelí a masa. Pro výrobu výrobce používá vlastní výrobní hmoty a glazury. Technologie výroby umožňuje vyrábět litím, zatáčením i lisováním. Kameninové výrobky jsou vypalovány na 1250° C, neglazovaná terakota na 1100° C. Používané glazury jsou zdravotně nezávadné.
Kruhadlo na zelí se třemi nerezovými noži o šíři 3 cm. Ideální pro domácí zpracování zelí a to i většího množství. Tři nerezové nože zajistí nakrouhání zelí v ideální velikosti. Rychlé a bezpečné krouhání zelí.
Těžítko do sudu na zelí o objemu 2 l. je vyrobeno z keramiky. Průměr 11,5 cm. Vhodné pouze do : KERAMICKÉ ZÁVODY ZÁBŘEH Keramický hrnec na zelí, zelák 2 l.