Ekologie je pro nás důležitá

Vařte doma z domácích těstovin

Ostatní pomocníci

Zobrazit:
Výrobce / DodavatelMateriálŠířkaHloubkaVýška
Zobrazit produkty
Zobrazit produkty
Zobrazit produkty
Zobrazit produkty
Zobrazit produkty
Hledat v kategoriiHledat
Kde hledat:
Řadit dle:26 produktů
PLZEŇSKÉ DÍLO Propichovací jehla na vejce, plast
Skladem více než 20 ks
Trn na propichování vajec.
49 Kč40,5 Kč bez DPH
REPROPLAST Držák na krájení cibule
Skladem více než 10 ks
Držák zarazíme napříč do rozpůlené cibule a nožem projíždíme mezi jehlami. Držák pootočíme a krájíme drobné kostičky. Těsně u jehel nedokrojíme, otočíme a krájíme z druhé strany.  Ideálně nakrájíte i rajská jablíčka nebo houby na plátky lépe, jak nejostřejším struhadlem. Držákem použijeme i k odstranění rybích šupin. Do ocasní ploutve zarazíte držák proti prkénku, ryba tak neklouže a šupiny snadno oškrabete.
79 Kč65,3 Kč bez DPH
REPROPLAST Stlačovací pružina na zelí-Pickles
Skladem více než 10 ks
Stlačovací pružina na zelí a rychlokvašenou zeleninu-PICKLES. Pružina je vyrobena z potravinové nerez oceli AISI 143.10, i přesto nepřijde do styku s kvašenou zeleninou. Je zapuštěna do stlačovací destičky v bajonetu. Návod který doporučujeme: Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí,přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli-kyselejší zelí) a drceným kmínem lehce prosypeme.Vše promícháme.Postupně plníme do sklenice 0,7 l a každou vrstvu vždy pevně stlačíme až po krček sklenice. Vložíme stlačovací pružinu a otočným víčkem uzavřeme.Tlak pružiny začne vytlačovat vzduchové bublinky a vytlačovat zelnou šťávu.Necháme působit min.4 dny při kuchyňské teplotě.Bude-li zakvašená zelenina dle Vašich představ,sklenici vložte do lednice pro ukončení kvasného procesu. Dále můžete dochutit citronem,solí př.cukrem. Jezte zelí i kvašené,má hodně vitamínů a budete zdraví !!!!!!!!!!!!!!!
74 Kč61,2 Kč bez DPH
SONIX Špikovací jehla 17 cm, nerez
Skladem 2 ks
Špikování zvyšuje biologickou a energetickou hodnotu masa, ale také jeho chuť, jemnost a šťavnatost. Ke špikování jsou vhodná libová a sušší masa, která po špikování dusíme nebo pečeme. Špikovat můžeme hovězí svíčkovou, libovou drůbež, zvěřinu, řízky, filé a to vždy podél vláken. Do masa nejčastěji vpichujeme kousky tuhé uzené slaniny. celonerezová délka 17 cm
179 Kč148 Kč bez DPH
TESCOMA Mřížka pro kvašení Della Casa
Skladem více než 2 ks

79 Kč65,3 Kč bez DPH
TESCOMA Multifunkční lis na hamburgery GrandCHEF
Skladem 1 ks
359 Kč297 Kč bez DPH
TESCOMA Nakličovací miska se semínky SENSE, 20 x v. 6 cm
Skladem více než 2 ks

319 Kč264 Kč bez DPH
TESCOMA Nakličovací nádoba SENSE, sklo
Není skladem

179 Kč148 Kč bez DPH
TESCOMA Oddělovač bílku, plast, barvy mix
Skladem více než 2 ks

62 Kč51,2 Kč bez DPH
Vodové obtisky na velikonoční vajíčka 1 arch, dekory mix
Skladem více než 2 ks

19 Kč15,7 Kč bez DPH
WESTMARK Nálevka, násypka CLASSIC
Skladem více než 6 ks
Nálevka na sklenice se širokým hrdlem - na zavařovací sklenice. Materiál: nerez . Rozměry: pr. 4/13 cm, v. 6,5 cm.
324 Kč268 Kč bez DPH