Ekologie je pro nás důležitá

Vařte doma z domácích těstovin

Ostatní pomocníci

Zobrazit:
Výrobce / DodavatelMateriálVýška
Zobrazit produkty
Zobrazit produkty
Zobrazit produkty
Hledat v kategoriiHledat
Kde hledat:
Řadit dle:29 produktů
ALVARAK Sada na výrobu pralinek 2 ks
-10 %
Skladem 2 sada
Tato sada je vhodná na výrobu ovoce máčeného v čokoládě a pralinek, jejichž výroba nebyla nikdy snadnější. Sada obsahuje vidličku a speciální očko.
Běžná cena 139 Kč125 Kč103 Kč bez DPH
AROCO Barvy na velikonoční vajíčka práškové, 5 barev
-10 %
Není skladem

Běžná cena 54 Kč49 Kč40,2 Kč bez DPH
Dávkovač, láhev na hořčici, 660 ml, plast
-10 %
Novinka
Skladem více než 2 ks

Běžná cena 69 Kč62 Kč51,3 Kč bez DPH
Dávkovač, láhev na kečup, 660 ml, plast
-10 %
Novinka
Skladem více než 2 ks

Běžná cena 69 Kč62 Kč51,3 Kč bez DPH
Dávkovač, láhev na majonézu, 660 ml, plast
-10 %
Novinka
Skladem 1 ks

Běžná cena 69 Kč62 Kč51,3 Kč bez DPH
FRAJMAN Oddělovač bílku, plast, barvy mix
-10 %
Skladem více než 2 ks

Běžná cena 39 Kč35 Kč29,0 Kč bez DPH
KELA Forma na hamburger BUFFALO, AL / plast
-10 %
Skladem více než 2 ks
Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete. Materiál: hliník, plast. Rozměry: forma vytvoří hamburgery o pr. 12 cm, v. 1,7 cm, v. 7,5 cm. Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
Běžná cena 359 Kč323 Kč267 Kč bez DPH
LACOR Dávkovač na omáčky, kečup 1 ks, 400 ml, plast, transparentní
-10 %
Skladem více než 10 ks
Vyrobeno z plastu, opatřeno odměrkou po 100 ml.
Běžná cena 69 Kč62 Kč51,3 Kč bez DPH
LACOR Dávkovač na omáčky, kečup 1 ks, 700 ml, plast, transparentní
-10 %
Skladem více než 20 ks
Vyrobeno z plastu, opatřeno odměrkou po 100 ml.
Běžná cena 79 Kč71 Kč58,8 Kč bez DPH
ORION Dóza nakládací 1,8 l,  plast / nerez
-10 %
Skladem 1 ks
Dóza na marinování a nakládání Vám pomůže připravit utopence, hermelín, nakládané zelí, ale i maso na grilování. Díky pružinovému víčku pevně stlačíte nakládané potraviny. Snížíte tak potřebu oleje, marinády i láku, chutě masa, zeleniny, koření jimi lépe prostoupí. Omezíte přístup vzduchu k potravinám a zajistíte jim tak delší trvanlivost. Víčko opatřené 4 klipy pevně nádobu uzavře, takže vám skvěle poslouží i k převážení. Materiál: plast, nerez. Dóza v transparentním provedení. Rozměry: v. 16,5 cm, pr. 16 cm, objem 1,8 l.
Běžná cena 269 Kč242 Kč200 Kč bez DPH
ORION Dřívka k zajištění ŠPAJZ 10 ks
-10 %
Skladem více než 2 bal
Dřívka k upevnění Vám pomohou při udržení kvašáků, utopenců v laku... Před použitím je namočte na chvíli do vody, vložte do sklenice - nejlépe dva kusy křížem - napruží se mezi stěnami 3l sklenice a udrží tak potraviny v laku bez toho, aby osychaly. Mater
Běžná cena 69 Kč62 Kč51,3 Kč bez DPH
ORION Forma na hamburger, AL / plast
-10 %
Skladem více než 2 ks
Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete. Materiál: hliník, plast. Rozměry: forma vytvoří hamburgery o pr. 11,5 cm, v. 1,7 cm, v. 7,5 cm. Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
Běžná cena 199 Kč179 Kč148 Kč bez DPH