Pilkové ostří zajišťuje nejjemnější oškrabání zeleniny i nejjemnější plátky sýra,hoblinky z čokolády,dokáže oloupat ananas,naplátkovat česnek, cibuli i nastrouhat zelí na přílohy. Už cena napovídá o kvalitě tohoto profesionálního výrobku. Škrabku použije jak levá tak i pravá ruka,oboustranné ostří umožňuje oloupání plodů oběma směry,jak k sobě,tak i od sebe.Proto jde použít i jako struhadlo pro velice jemné lupínky. Multiškrabka je vybavena prvky pro dekorativní zdobení a loupáčkem na citrusové plody. Škrabku vždy odkládejte na závěsný háček,chráníte tak ostří břitu.Nedávejte ji do šuplíku mezi kovové předměty.
Stlačovací pružina na zelí a rychlokvašenou zeleninu-PICKLES. Pružina je vyrobena z potravinové nerez oceli AISI 143.10, i přesto nepřijde do styku s kvašenou zeleninou. Je zapuštěna do stlačovací destičky v bajonetu. Návod který doporučujeme: Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí,přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli-kyselejší zelí) a drceným kmínem lehce prosypeme.Vše promícháme.Postupně plníme do sklenice 0,7 l a každou vrstvu vždy pevně stlačíme až po krček sklenice. Vložíme stlačovací pružinu a otočným víčkem uzavřeme.Tlak pružiny začne vytlačovat vzduchové bublinky a vytlačovat zelnou šťávu.Necháme působit min.4 dny při kuchyňské teplotě.Bude-li zakvašená zelenina dle Vašich představ,sklenici vložte do lednice pro ukončení kvasného procesu. Dále můžete dochutit citronem,solí př.cukrem. Jezte zelí i kvašené,má hodně vitamínů a budete zdraví !!!!!!!!!!!!!!!